tirsdag 18. oktober 2011

SJOKOLADEKAKE FOR ALLTID


















Av og til er kake helt nødvendig. Dette er kanskje tidenes letteste sjokoladekake, og det passer jo bra på late dager der en faktisk har tid til å bakelere litt. Jeg har lært av erfaring at det alltid lønner seg å skrue på ovnen først, så sett den på 225 grader. Tanken på å spise kakerøre er fristende, men den smaker best mens kaken er i ovnen (jeg prøver å overtale meg selv). Uansett! Du tar


3 dl hvetemel
2 dl sukker
2 ts bakekakao
2 ts bakepulver
2 dl melk
2 ss smeltet smør


og blander det godt sammen, det tørre først, selvfølgelig. Så har du røren i en rund kakeform og lar den kose seg i midten av ovnen i 20 minutter. Avkjøl, pynt og nyt! Avkjøling og pynting er valgfritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar