onsdag 7. desember 2011

EN LITEN OPPSUMMERING

 
Jeg er fortsatt i live, hvis noen lurte! Det har ikke blitt mange skriveriene fra denne kanten den siste tiden. Det er flere grunner til det (ikke særlig mange gode), men hovedgrunnen er at jeg ikke blir fornøyd med bildene jeg tar. Objektivet mitt er ikke bra nok for innendørsbruk og dårlig belysning, og jeg nekter å bruke blitz. Derfor er det meste jeg vil fortelle om noe jeg faktisk ikke kan ta greie bilder av. Stusselig! Nytt objektiv får bli en prioritering framover. Bildet over er det eneste klare bildet av hunden fra denne helga. Det illustrerer i det minste det fine vinterværet!

Uansett er det egentlig litt av hvert å fortelle. Her er en liten oppsummering av hva den siste tiden har brakt med seg for meg:
 • desember og advent, mitt julehjerte gleder seg!
 • fra 1. desember til i dag har jeg vært i Feiring med kjæresten og Lyng. Vi har hatt det kjempefint, med en koselig tur til Oslo, pepperkakehusbaking (fint ord?), svenskehandel for min del, to trivelige jaktdager i skauen og noen episoder Desperate Housewives
 • Lyng har hatt sitt første møte med snø, en artig opplevelse! Dette kalde og hvite er visst tidenes morsomste opplevelse, synes han
 • kaféturer med fine jenter
 • julemusikk, julemusikk, julemusikk!

Nå skal jeg nyte årets siste dager i Trondheim. Snø og en fullstappet timeplan hjelper!

2 kommentarer:

 1. Sett opp ISOen på kameraet - det hjelper

  SvarSlett
 2. Har satt den på nesten fullt! For det første synes jeg bildene får en stygg kvalitet av høy ISO, og for det andre sluker den voldsomme zoomen på objektivet alt lyset. Ønsker meg 50mm f/1.2!

  SvarSlett