torsdag 5. januar 2012

2011 VOL. I

2011 suste forbi meg i en voldsom fart. Alt jeg har gjort blander seg godt sammen, og jeg klarer nesten ikke å sette fingeren på noe. Dette var det året jeg kan huske at det begynte dårlig, med en vond følelse i magen og hjertet i halsen. Heldigvis tok det seg opp og ble gradvis bedre og bedre. Det ble avsluttet med fine dager som kunne vart og vart evig.


Januar


Det nye året fikk en dramatisk start da kjæresten ble bitt i ansiktet på nyttårsaften. Alt gikk bra, men han feiret 21-årsdagen med hovent kinn og blåveis. Jeg begynte i praksis på Gjøvik og falt pladask for ergoterapi. Farmor døde den 5. januar, for et år siden i dag, og jeg fikk ikke reist i begravelsen. Jeg tenker på henne når skriver dette. Jeg var hos kjæresten hver helg; vi jaktet og pilket og reiste på hytteturer. Ukedagene var grå og jeg fikk tid til å tenke på mye, både på godt og vondt. Hvor mange timer jeg har brukt på å vandre rundt i snøen og kulden på Gjøvik husker jeg ikke, heller ikke hvor mange TV-serier jeg så.


Februar
Jeg bodde fortsatt på Gjøvik og merket nesten ikke forskjell på dagene. Rehabiliteringsavdelingen var det mest spennende stedet å være, foruten i skauen i helgene. En helg besøkte vi Therese på Ås, et veldig koselig avbrekk fra hybelen. Vi spiste pizza, gikk tur og spilte Aurskog-Høland-spillet. En klassiker.


Mars
Jeg flyttet tilbake til Trondheim og skolen startet igjen. Måneden har forsvunnet litt i alt det andre, men jeg reiste mye til Feiring og brukte mye av resten av tiden til å lese. Pensum, riktignok. Jeg ble kjent med flere koselige jenter i klassen, og alt begynte å gå litt mer på skinner.


April

Kjæresten og jeg feiret påsken på Breiborg sammen med familien min. Jeg feiret bursdag der, med ostekake, øl og solvegg. Guttene gikk lang dagsturer, mamma og jeg slappet av i hytta sammen med min beste Luke. Det var skare og vondt for ham å gå ute, så jeg tapet barnesokker på beina hans så han kunne være med på tur. Jammen kledde han ikke blå sokker med hodeskaller på! I Feiring fisket vi og reiste på overnattingsturer, mens i Trondheim var det oppgaveskriving og kafébesøk.


Mai


Vi pakket sekkene våre, Kristian og jeg, og 17. mai ble feiret på Alteren. Ei lita hytte på en liten øy i et lite vann. Det var sol og varmt og vi drakk øl hele dagen. Fisket uten hell og leste blad og spilte kort på kvelden. For første gang strenet jeg ut døre etter en krangel. Ganske korttenkt i grunn, for langt kom jeg jo ikke. Det må ha vært et syn, så det går veldig fint an å le av det nå.


Juni


I Trondheim var det eksamenstid. Jeg satt med nesen i anatomibøkene, studerte bilder av skjeletter og muskler og levde et kjedelig liv her. Det ble drukket et ukjent antall tekopper og spist minst like mye sjokolade. Etter eksamen var det godt å komme hjem til Stavanger, med ny jobb på sykehjemmet og venner å treffe. Litt fisking på oss i Feiring ble det selvfølgelig også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar